Nagy Sándor Képkeretező Műhelye-Művészbolt

Nagy Sándor Képkeretező Műhelye-Művészbolt

Az Arte Magistra Kft honlapja

Bőhm Dóri

fejem

Jelenleg grafikát tanul a Budai Rajziskolában, hogy innen majd a MOME-ra jó alapokkal induljon. Idén felvételizik először, animáció szakra. A cél mindig is a MOME volt, csak tett egy kis kitérőt a  Pázmány kommunikáció és médiatudomány szakára. Ekkor vált igazán biztossá, hogy az ő útja másfelé vezet és azt folytatta tovább, amit már gyerekkorában elkezdett, a rajzolást. A hagyományos manuális technikák azok, amik igazán közel állnak hozzá, ezekkel szeret igazán dolgozni, majd a későbbiekben ezekből szeretne építkezni az illusztrálás és az animáció területén.

És mos halljuk Dórit: Az egyik kedvencem egy olyan művelet, amitől eleinte eléggé tartottam. A kasírozás. Főleg gobelineket szeretek kasírozni. A másik kedvencem, mondhatni perverzióm, hogy gyönyörűen ragasszam le a képek hátulját. Ezt a képességemet különösen jól kamatoztathatom Kósa Klára képeinek összerakásánál, mindig öröm, ha rám kerül a sor az ő megrendeléseinél. (Persze leginkább azért, mert gyönyörűek a munkái.)  Szeretem a képkeretezés megrendelések felvételét is, izgalmas megtalálni a megfelelő keretet, és végül nagyon jó érzés látni egy esztétikus összeállítást és az örömöt a megrendelők arcán.

Szabadidőmben szeretek fröccsözni a barátaimmal, eljárni különböző programokra, vagy otthon pihenni a családommal, jó filmeket nézni, főzni, olvasni, új zenék után kutatni és szórakozni az állatkáimmal.