Panyi Zsuzsi

2015/03/10 nsadmin

Panyi Zsuzsi
avagy, hogyan lesz az építészmérnökből üvegdesigner?

Miközben születik négy gyereke és megszerzi második diplomáját online marketing szakon! Miközben felépít egy vállalkozást, kitalál, megtervez, létrehoz egy műhelyt, aminek az alapját is ő, saját erejéből – nem is akárhogy – teremti meg!
Felépít egy blogot, egy webáruházat, egy művészeti műhelyt, közben tanácsokat ad a vele egy cipőben járóknak. Hogyan kell kis költségvetésből nagyot alkotni? Egyáltalán hogyan kell online vállalkozást indítani és fenntartani.
Közben jelen van nemzetközi workshopokon és előad itthon női és kisvállalkozói konferenciákon.
Nála semmi nincs véletlenül, minden tudatos, nagyon átgondolt, azt is tudja, mi lesz ennek az évnek a végén és hol fog tartani öt év múlva. Érdekes, pörgős, aktív életet él Szentendrén.
Zsuzsi tervez, rajzol, alkot – de nem házakat – hanem gyönyörű ékszereket, tárgyakat üvegből.
6187865163_26f87d936b
Zsuzsi családjával Szentendrén él és gyakran megfordul nálunk az üzletben, ahogy kislánya mondja, a NagySanyinál, hogy a Promarker filctoll kollekcióját teljessé tegye. Az ékszerek tervei általában ezekkel a filctollakkal készülnek, de újabban már a kalligráfia kellékeire is veszélyes. Ékszerei mellé saját kézzel készít kalligráfiákat, üdvözlőkártyákat tussal, rajztollal szép papíron.

A tavasz és a kalligráfia szellemében készült el új kirakatunk és vele együtt a gyönyörű Limes tál is, hiszen az első tavaszi kirakatunkat Zsuzsi rendezte be. Februári párizsi útja inspirálta, ahol – elmondása szerint – minden kirakatban, legyen az könyvesbolt vagy ruhaüzlet, pozsgások virítanak és hirdetik a tavaszt.

Hogy kell ezt csinálni? Nézzétek meg a panyizsuzsi.hu-n

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük