KÉPKERETEZÉS

Miket lehet bekereteztetni?

Szinte bármit be lehet kereteztetni, nem csak akvareltt, fotót, festményt és posztereket! Foglalkozunk puzzle, mez, kis méretű szobor keretezéssel is, volt már dolgunk festőművész ecsetével, NBI játékos cipőjével, üvegtárgyakkal, kerámiákkal, családi ezüsttel, szivarcímkékkel, sőt még bazaltkockákat is kereteztünk az évek során.

Miért fontos a keretezés?

Azért, hogy a képkeret, a paszpartu, az üveg védje a képet a sérülésektől, portól, nedvességtől, napsugártól. Azért, hogy elhatárolja környezetétől, és a figyelem a képre irányulhasson.

Milyen egy jó képkeret?

Egy képkeretnek a védelmen túl esztétikai feladatai is vannak, harmonizálnia kell a képpel és a környezettel is. Egy jól megválasztott képkeret kiemeli a képet, még ragyogóbbá tehet akár egy filléres emléket is.

Mi a kereteztetés menete?

A képkeretezés a megfelelő képkeret, üvegtípus kiválasztásával kezdődik, műhelyünkben remek kollégáink elkészítik a képkeretet, kivágják a paszpartut, és nagyon figyelmesen, precízen a helyére teszik a képet.

A képkeretezés a megoldás arra, hogy befektetéseit vagy filléres emlékeit biztonságban őrizhesse meg az utókornak…

MUNKÁINK

A KÉPKERETEZÉS FOLYAMATA

Hozdd el üzletünkbe a bekeretezni kívánt képet, tárgyat.

Segítünk neked több mint 400 keretünk közül kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Műhelyünkben méretre vágjuk és elkészítjük a keretet.

ÁRAK

Gyakori kérdés, hogy mennyibe kerül egy képkeret, egy képkeretezés. Nincsenek fix árak, hiszen minden keret egyedi. A végső ár a keret típusától, méretétől, a paszpartu nagyságától, az üvegtípustól függ. Ezeknek méter és négyzetméter áraik vannak.

ÍRJ NEKÜNK!